31: Johan Eriksson – Innovation och användarperspektiv

Johan Eriksson Varmt välkommen till Vårdmaktpodden! Jag heter Tobias Perdahl och talar med nyckelpersoner i hälso- och sjukvården för att initiera, sprida och accelerera goda idéer. Tack för alla fina ord om samtalet med Stefan Jutterdal, ordförande för Fysioterapeuterna! Extra roligt är det att få återkoppling på hur samtalen i podden används för utvecklingsarbete runt […]

maj 17, 2018 56 MIN
Ledare, Entreprenör, Digitalisering

Johan Eriksson

Johan Eriksson och Tobias Perdahl i Vårdmaktpodden 31
Johan Eriksson och Tobias Perdahl i Vårdmaktpodden 31

Varmt välkommen till Vårdmaktpodden! Jag heter Tobias Perdahl och talar med nyckelpersoner i hälso- och sjukvården för att initiera, sprida och accelerera goda idéer.

Tack för alla fina ord om samtalet med Stefan Jutterdal, ordförande för Fysioterapeuterna! Extra roligt är det att få återkoppling på hur samtalen i podden används för utvecklingsarbete runt om i landet på olika former av sjukvårdsverksamheter! Tack även för alla mail och kommentarer i social media!

Idag talar jag med Johan Eriksson, Head of Specialists på Google, entreprenör, författare och flitigt engagerad föreläsare om ledarskap och innovation i och utanför sjukvården.

Vi talar om hur det var att studera till ingenjör i Indien, om nycklar till att finna balans i arbets- och privatliv. Vi talar om vikten av att innovera i en allt mer föränderlig värld och hur nyckeln ligger i att utgå från användaren och hur det går att applicera på sjukvården mer men även om hur vi måste mäta mer hur det går för våra patienter för att veta om vi gör rätt. Ja, och mkt annat så klart.

Jag hoppas att du liksom jag finner samtalet med Johan Eriksson intressant och inspirerande så dela gärna med dig om vad du tycker och tänker på Dagens Medicin, på FacebookTwitter eller LinkedIn, eller varför inte med dina arbetskollegor, chefer och patienter.

I nästa avsnitt talar jag med Patrik Sundström, Programansvarig för ehälsa på SKL och jag hoppas du vill lyssna på oss. För det börjar med ett samtal, sedan är det upp till dig och mig

#ledare #pinksocks