28: Britt-Marie Ahrnell – Anhörigas perspektiv primum

Britt-Marie Ahrnell Britt-Marie Ahrnell, anhörigaktivist, journalist och entreprenör gästar Vårdmaktpodden och berättar om hur det kommer sig att hon blev framträdande röst i vårddebatten. Vi talar om journalist- och författarbanan samt tips om hur fysisk rörelse är viktigt för välmående och energi. Britt-Marie berättar om hur maken Rolf blev sjuk och hur vården inte kunnat […]

mars 1, 2018 49 MIN
Ledare, Anhörig, Journalist, Entreprenör

Britt-Marie Ahrnell

Britt-Marie Ahrnell & Tobias Perdahl i Vårdmaktpodden 28
Britt-Marie Ahrnell & Tobias Perdahl i Vårdmaktpodden 28

Britt-Marie Ahrnell, anhörigaktivist, journalist och entreprenör gästar Vårdmaktpodden och berättar om hur det kommer sig att hon blev framträdande röst i vårddebatten. Vi talar om journalist- och författarbanan samt tips om hur fysisk rörelse är viktigt för välmående och energi. Britt-Marie berättar om hur maken Rolf blev sjuk och hur vården inte kunnat erbjuda en fast läkarkontakt och vilka konsekvenser detta får på individnivå. Britt-Marie har författat flera uppmärksammade artiklar som tar upp system- och strukturutmaningar.

Jag hoppas att du liksom jag finner samtalet med Britt-Mare Ahrenll inspirerande och berörande så dela gärna med dig om vad du tycker på Dagens Medicin, på FacebookTwitter eller LinkedIn, eller varför inte med dina arbetskollegor, chefer och patienter.

I nästa samtal gästar representanter från #utantystnadsplikt Vårdmaktpodden och vi hoppas ni vill lyssna på oss då! För det börjar med samtal, sedan är det upp till dig och mig.

#ledare #pinksocks