Om du vill engagera Tobias som inspirationsföreläsare eller moderator är du välkommen att höra av dig med en förfrågan till:

info@baitvardmaktpodden.se

Inspirationsföreläsningar:

Unilabs AB, Marie Juhlin Kund- och försäljningschef, utvärdering av föreläsning om digitalisering av sjukvård 5/5

”Framtidsutsikter för vården 2020, mycket inspirerande diskusson kring hur den konventionella värden ser ut i relation till den virituella.”

Dagens Medicin AB, Christina Kennedy chefsredaktör, utvärdering av föreläsning om digitalisering av sjukvård 5/5

”Jättenöjd publik som också fått nya ingångar att bygga vidare på. Det du berättade om har kommit upp flera gånger och i olika sammanhang efteråt!”

Sjukvårdens ledarskapsakademi, Malin Westerberg Aleris Sjukvård AB, utvärdering av föreläsning om digitalisering av sjukvård 5/5

”Mycket bra och inspirerande i och med att Tobias själv har utvecklat och är läkare och kan därför förklara bra och trovärdigt vad digitalisering löser för problem i sjukvården etc.”

Regeringens expertråd för Life Sciences, Anders Lönnberg ordförande, utvärdering av föreläsning om digitalisering av sjukvård 5/5

SYLF Stockholm, Mona Ahmed, utvärdering av föreläsning om digitalisering av sjukvård & ledarskapsföreläsning 5/5

”Talaren var förberedd och mycket påläst inom ämnet. Ämnet och upplägget av föreläsningen bidrog till intressanta diskussioner och inspiration till vidare arbete inom ämnesområdet.”

SLSO ST-forum, Mattias Lejon, utvärdering av digitalisering av sjukvård 5/5

”Bra att digitalisering både problematiserades och att positiva delar lyftes fram. Tror det gjorde att budskapet till (den i vissa delar extremt skeptiska) publiken nådde fram bättre. Många trodde nog att föreläsaren skulle uppfattas som jävig mtp sitt eget engagemang i branschen, men det tyckte ingen vad jag vet i efterhand.”

Samtliga var mycket nöjda med dagen som helhet och din punkt på schemat. Det framkom att du fick med många av de frågeställningar och diskussionspunkter som kommit upp under dagen och det blev en bra ihopknytning av dagens säck!

I utvärderingen (svarsfrekvens 61%) med svarsalternativ ”Mycket bra”, Bra”, ”varken bra eller dåligt” och ”Dåligt” gav 70% Tobias omdömet ”Mycket bra” och 21% ”Bra”. Ingen gav ”Dåligt”.”

SYLF Uppsala, Hanna Liljebäck, utvärdering av föreläsning om digitalisering av sjukvård & ledarskap 5/5

SJ, Arvid Fredman, utvärdering av föreläsning om digitalisering av sjukvård & ledarskap 5/5

Genomsnittligt betyg i enkät till samtliga ca 60 deltagare: 5/5

”Trovärdig, engagerande, inspirerande, givande, lärorikt”

”Bra och inspirerande talare”